среда, 19 ноября 2014 г.

БЕЗ МЕНТОЛУ



11.)                                                   
                                                                        БЕЗ МЕНТОЛУ                                                          
             
          
          Єдина революція, що була б обгрунтована в «януковичівській» Україні, -- це революція курців. Утиснутим належно повставати. От тільки до чого тут Янукович? Відверто фашистський антитютюновий закончик проштовхнули з подачі іноземних «доброзичливців» саме представники тодішньої опозиції, тобто нинішньої влади. Якщо хтось наполегливо (а точніше, насильно) рятує ваші легені і бронхи від цигаркового диму, він, очевидно, переймається, що ви не розсмакуєте перцевого газу. Власне, фраза ця мені написалася, коли заворушення сколихнули непретензійну і політично пасивну Туреччину. Еге ж, дуже вже схожі тютюноборчі ініціативи Майкла Блумберга на репетиції «кольорових» переворотів. Штучна суспільна антипатія до певної верстви; інформаційні фільтри; підгодовувані фондовим капіталом мас-медіа, піар-групи і масовки зі статистів; пропаганда, що вчить обивателя «мислити», обходячи логіку. Дійде діло до політики – можна їхати по обкатаній дорозі.
             Спродюсовані здалека протести мають одну характерну рису: вони, переважно, не торкаються проблем, які справді варто вирішити. Це й не дивно, адже їх призначення – не вирішувати проблеми, а поглиблювати їх…
           Тепер, заматерівши, уповноважені швондери і шарикови з примноженою законотворчою наснагою повчають вас, які книжки вам читати, які фільми дивитися, які відвідувати концерти, які вживати напої та продукти харчування, як виховувати дітей, у якій позі займатися сексом… Зрештою, перекур, панове!Краще пізно, ніж ніколи – ПЕРЕКУР! Міністерство Охорони Здоров’я, мабуть, забуло вас попередити: «ШКІДЛИВІ» ЗВИЧКИ ЗАХИЩАЮТЬ ВІД ЗОМБІ-ВІРУСІВ, ВБИВАЄ НЕ КУРІННЯ, А ПОЛІТИКА.   



Осінь-2014

Комментариев нет:

Отправить комментарий